Appartement de Alk bij de vuurtoren

Appartement de Alk bij de vuurtoren ligt op een rijtje van 4 kleine tweepersoons appartementen. De Alk is een hoekappartement en kijkt uit over de weg richting de vuurtoren. Naast onze huisjes is voldoende parkeergelegenheid. Maar voor een verblijf op Ameland heeft u de auto zeer zeker niet nodig. De bus stopt naast de deur, en er zijn legio mogelijkheden om fietsen te huren. 

Een bijzondere manier om de mooiste plekjes van Ameland te zien is vanaf de rug van een paard, de paarden verhuur is slechts 5 minuten lopen van de appartementen. Liever niet op het paard? Geen probleem, met paard en wagen dat kan ook.  Zelfs is er de mogelijkheid om een tuk-tuk te huren.

Vanaf appartement de Alk bij de vuurtoren is het maar een paar minuten lopen naar het strand, en aan de overkant van de weg loopt u zo de duinen in.  En wat is er nu fijner dan na een mooie stranddag ’s avonds te genieten op het terras achter het appartement. 

Het appartement beschikt over een keuken met magnetron, Senseo, gasstel en daarnaast een koelkast met een klein vriesgedeelte. De badkamer is weliswaar klein, maar beschikt over een douche met toilet. 

Boek nu!