Der Gors

Appartement de Gors bij de vuurtoren ligt op een rijtje van 4 kleine tweepersoons appartementen. De Gors is een tussen appartement en kijkt uit over de Hollummer duinen. Aan de overkant van de weg loopt u zo de duinen in voor een mooie wandeling. Bovendien ligt het mooie pittoreske dorp Hollum, op loopafstand. 

In Hollum vindt u leuke restaurants met gezellige terrassen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om te winkelen of om een museum te bezoeken. Een extra tip is het nostalgisch museum in Ballum. In dit museum neemt u een kijkje in vroegere tijden. Ballum ligt ongeveer 4 km van Hollum en is met de bus of met de fiets heel goed bereikbaar.

Het appartement Gors bij de vuurtoren, beschikt over een keuken met magnetron, Senseo, gasstel en daarnaast een koelkast met een klein vriesgedeelte. De badkamer is weliswaar klein, maar beschikt over een douche met toilet. Net zoals al onze appartementen heeft de Gors ook een gemeubileerd terras op het zuiden. Het terras is gelegen aan de bosrand, de konijnen huppelen hier de hele dag rond, maar er is ook al diverse keren een ree gespot in de vroege ochtenduren.

 Boek nu!