Der Kievit

Appartement de Kievit op Ameland ligt op een rijtje van 4 kleine tweepersoons appartementen. De Kievit is, net als de Gors, een tussen appartement en kijkt uit over de Hollummer duinen. De Kievit ligt aan de doorgaande weg naar het strand. Wanneer u aan de overkant van de weg het schelpenpad richting Hollum volgt, komt u langs de vogel uitkijk. Vanuit deze hut kunt u de vele soorten vogels spotten die Ameland rijk is. 

Trek gekregen na een uitstapje? En geen zin meer om zelf te koken? Schuin aan de overkant van de Kievit zit het pannenkoekenrestaurant. Het is een gezellig restaurant met een ongedwongen sfeer. Op zondagmiddag kunt u hier, onder het genot van een hapje en een drankje luisteren naar de live muziek op het terras. Het ultieme vakantiegevoel. Maar ook in Hollum zelf zijn er tal van mogelijkheden om lekker uit eten te gaan.

Het appartement de Kievit op Ameland, beschikt over een keuken met magnetron, Senseo, gasstel en daarnaast een koelkast met een klein vriesgedeelte. De badkamer is weliswaar klein, maar beschikt over een douche met toilet. Net zoals al onze appartementen heeft de Kievit ook een gemeubileerd terras op het zuiden.